Artisti
Invitați

Inna Concert Stars4Dreams

Inna

Cu un număr impresionant de hit-uri și albume vândute în milioane de exemplare în toată lumea, INNA este, probabil, cea mai cunoscută artistă din România. A obținut numeroase premii, printre care Balkan Music Awards (5), European Border Breakers Award (1), MTV Europe Music Awards (3) și Romanian Music Awards (13).

"Toate amintirile mele din copilărie sunt despre muzică, iar primele show-uri au fost în corul bisericii"

povestește Inna, care susține cauza Fundația Copii în Dificultate în numele recunoștinței.

sep
Irina

Irina Rimes

Cântăreață, compozitoare full-time și jurat pentru Vocea României. Originară din Republica Moldova, Irina Rimes este un artist complet, ale cărei piese numără peste 180 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cu o personalitate extrem de puternică, Irina este genul de artist care motivează și inspiră, pentru care nu există limite ce nu pot fi depășite.

sep
Nicoleta-Nuca

Nicoleta Nuca

Alături de Irina Rimes, Nicoleta Nucă face parte din valul de succes al cântărețelor din Republica Moldova care s-au afirmat la București.

Este una dintre cele mai bune voci din țara noastră, cu peste 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube doar pentru piesa „Nu sunt”.

În 2014 a confirmat că are Factorul X și că, atunci când găsești o cauză în care crezi, poți să-l dai cu bucurie mai departe.

sep
Ava

AVA

AVA (Andreea Avarvari) este un artist nou, care și-a propus să facă din propriul proiect un reper pe piața muzicală românească.

A debutat în lumea artistică la 16 ani, iar în 2014 a concurat la “Vocea României” în echipa lui Tudor Chirilă.

Azi cântă solo sau în trupa lui Smiley și numără colaborări cu artiști mari din muzica românească: Loredana Groza, Delia, Andra, Feli, Damian Drăghici, Alex Velea, Antonia, Sișu, Puya, El Nino etc.

sep
Tomy

Tomy Weissbusch

Tomy Weissbuch este un tânâr care trebuie inclus în line-up pentru vocea si talemntul său.

Poate l-ați auzit cântând pe străzile din Centrul Vechi din București ori îl știți de la Românii au Talent, din finala Vocea României, de la The Four sau, cel mai recent, din musicalul „Dacă noi ne iubim” realizat pe baza pieselor trupei Holograf.

Cântă de când se știe, face actorie de câțiva ani, fiind student în ultimul an la UNATC, este ambițios și mai are o viață artistică în față să ne bucure cu energia lui frumoasă și sinceră.

sep
VA

Victory of Art

Cea mai mare producție cu adolescenți din România: „Dacă Noi Ne Iubim”; muzicalul este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu și scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga si Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf. “Dacă noi ne iubim”- music-hall adolescentin este primul muzical de tip generationfusion din România.

Spectacolul creează un pod peste generații între fanii Holograf – majoritatea ajunși la vârsta adultă și adolescenții zilelor noastre, cu un scenariu original și abordând un gen teatral în plină ascensiune în România – music-hall-ul, fiind jucat exclusiv de tineri (mulți dintre ei premiați la cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie), spectacolul emană energie, tinerețe si iubire.

sep
Alesia

Alessia Tofan

Alessia este 100% combinatia perfecta a pasiunii pentru teatru si film, imbinata cu cea pentru muzica, talent si perseverenta! Bine ai venit in lumea ei!

La  numai 11 ani cucerea publicul prin prestația sa în filmul ”Octav” -  candoare, delicatețe, speranță.

sep
Mariuca

Măriuca Iordache

Explozie de talent, bucurie de a dansa și dragoste pentru a fi pe scena.

Una dintre cele mai talentate eleve ale Ballet Art, Măriuca Iordache, a obținut bursă de studiu în cadrul Zurich Dance Academy din Elveția, parte a Universității de Arte din Zurich (ZHdK), și una dintre cele mai importante școli de balet la nivel internațional.

sep
Reme

MC Andreea Remetan

Voce mereu veselă și plină de energie a Virgin Radio

sep
DaddyCool

DaddyCool

Fondatorul proiectului "Amintiri din copilarie", singurul vlog 100% caritabil din România!