Ce este Stars4Dreams

Momentul de maximă bucurie care celebrează 30 de ani ai Fundației Copii în dificultate în România. Este un eveniment care marchează succesul absolut al optimismului și al speranței.

For 30 years we have been reaching for the stars!

Despre Eveniment

Este un eveniment-spectacol de bine, organizat pentru generația de mâine, cu susținerea generației de azi. Stars4Dreams este, totodată, un motiv de sărbătoare pentru miile de fapte bune, adunate din milioane de inimi, în 30 de ani de activitate ai Fundației Copii în Dificultate și în cei doi ani ai campaniei Jeans4Dreams în România. Este un eveniment care marchează succesul absolut al optimismului și al speranței.

Considerăm că este normal să fim atenți la cei din jurul nostru, cu precădere la sufletele mici care au venit pe lume cu probleme de sănătate. Ne dorim extinderea comunității celor cărora le pasă, iar generația actuală este cea pe care contăm, căreia îi predăm ștafeta.

Evenimentul este un manifest social ce nu servește doar îngrijirii copiilor din Fundație, ci trage un semnal de alarmă pentru numeroase astfel de cauze.

Când Valorile se Împletesc

Celebrăm Succesul

(toate campaniile de impact ale Fundației sunt reprezentate sub pălăria evenimentului Stars4Dreams):

  • Jeans4Dreams,
  • maratoanele,
  • filmul, campaniile, activările etc.

Ce Ne Dorim?

  • conștientizare și awareness,
  • consolidarea și creșterea comunității de suport, mai ales în rândul tinerilor,
  • vizibilitate susținători (peste 30 de personalități și sponsori),
  • implicare (donații SMS),
  • expunere media și social media - transfer de încredere

 

Fundația Copii în Dificultate

În urmă cu 30 de ani, imaginea României în lume era asociată cu ororile comunismului. Orfelinate pline de copii în condiții inumane, boli ascunse, fotografii cumplite care scoteau la iveală lucruri bine ascunse. Speranța era doar un vis spre care puțini îndrăzneau să tindă. Până și cuvântul era șoptit cu jumătate de gură.

Nimic din imaginile acelea nu mai există azi, iar generațiile tinere nici măcar nu pot să-și închipuie că asemenea atrocități au fost posibile. Azi, vorbim despre copiii cu boli incurabile ca despre niște supraviețuitori, cu zâmbetul pe buze și cu speranța în ADN. Ne-am asumat cu toții misiunea să le facem viața mai bună.

Pentru asta există Fundația Fundația Copii în Dificultate, iar evenimentul de la Sala Palatului celebrează 30 de ani de normalitate. Este, practic, momentul care adună într-un singur loc toate motivele de bucurie din ultimele trei decenii și duce povestea mai departe, la un nou nivel – cel al tinerilor.